De voordelen als je werkt met Microsoft Azure

Ben jij hoofdverantwoordelijk voor de ICT- en softwaresystemen van het bedrijf? Of je nu werkzaam bent op een school of in een kantoorbedrijf, honderden mensen maken dagelijks gebruik van het technologisch netwerk. Sterker nog, de werkzaamheden kunnen veelal niet gedaan worden zonder de softwaresystemen. Als hoofd ICT-er wil je dan dat het netwerk probleemloos werkt en dat de digitale documenten en programma’s veilig ondergebracht worden. Met Microsoft Azure haal je een gemakkelijk software in huis dat dient als een snel en veelzijdig cloudplatfom.

Meer weten over Microsoft Azure? Lees hieronder over de vijf voordelen van het cloudplatform, zodat je weet dat het onmisbaar is binnen het softwaresysteem van jouw bedrijf.

1.      De schaalbare en flexibele capaciteit van Microsoft Azure

Voor bedrijven of scholen waar al volop Microsoft softwares geïnstalleerd zijn, biedt Microsoft Azure uitkomst. Alles wat intern met Microsoft wordt gedaan en geproduceerd, wil je veilig en overzichtelijk opslaan in één systeem. Daarmee kom je direct op het eerste voordeel, namelijk de veelzijdigheid en flexibiliteit van het systeem. Microsoft Azure biedt ongekend veel mogelijkheden waar je alles uit kunt halen. Naar wens kun je je volledige datacenter naar het cloudplatform verplaatsen en alle documenten op één plek verzamelen. Microsoft Azure dient bovendien als back-up oplossing, zodat er geen bestanden onverhoopt verloren zullen gaan.

En breidt je organisatie uit of is er sprake van een grote verandering binnen het bedrijf, dan beweegt Microsoft Azure mee. Door de flexibiliteit is het platform eenvoudig op en af te schalen. De veranderingen in het bedrijf en dus ook in Microsoft Azure hebben geen invloed op de bestaande programma’s en bestanden in het cloudplatform.

2.      Betalen naar gebruik

Heb je Microsoft Azure geïnstalleerd in het netwerksysteem van jouw bedrijf, dan betaal je naar wat je gebruikt. Met een duidelijk overzicht houd je altijd in de gaten wat de kosten zijn. En de aanpassingen in het cloudplatform die eventuele bedrijfsveranderingen met zich meebrengen, worden ook in het kostenplaatje verwerkt en aangeduid. Op die manier betaal je nooit meer dan je gebruikt en kom je niet voor onwelkome verrassingen te staan.

3.      De ongekende integratiemogelijkheden van Microsoft Azure

De overstap vanuit een andere cloudoplossing naar Microsoft Azure is een relatief eenvoudige operatie. Is Microsoft al een software dat binnen de organisatie of school veelvuldig gebruikt wordt, dan is de installatie van Microsoft Azure een logische stap. De mogelijkheden hiervoor zijn ongekend en je zult gauw ervaren hoe gebruiksvriendelijk en effectief het cloudplatform is voor jouw bedrijf.

4.      Microsoft Azure: Innovatief en toekomstbestendig

Stel je Microsoft Azure in als de cloudoplossing van je bedrijf, dan ben je ervan verzekerd dat veiligheid en privacy gewaarborgd worden. De systemen in het platform zijn zodanig ontwikkeld, dat het volledige bedrijf er veilig mee kan werken. En de ontwikkelingen blijven niet stil staan. Microsoft Azure groeit voortdurend en zal in de toekomst van het bedrijf een onmisbare oplossing blijven. Met de flexibiliteit van het platform zal je als medewerker de innovatieve ontwikkelingen gemakkelijk oppakken.

5.      Nagenoeg geen investeringen in hardware nodig

Microsoft Azure is een compleet pakket dat je als bedrijf efficiënt kunt inzetten. Daardoor zijn de aanvullende kosten voor beheer en externe hardware minimaal. Je blijft grip houden op je huidige kosten en je hoeft geen extra investeringen te doen.

Heb je Micosoft Azure geïnstalleerd in het netwerksysteem van jouw bedrijf en stuit je toch op vragen met betrekking tot het beheer? Lees dan over het Azure beheer van Advantive en wat de voordelen hiervan zijn voor jouw bedrijf.

Implementeer jij Microsoft Azure van Advantive in jouw bedrijfssysteem?

Wil je als hoofdverantwoordelijke van de ICT ervoor zorgen dat alle programma’s en documenten binnen het bedrijf veilig worden opgeslagen? En dat iedere medewerker met gemak gebruik kan maken van het systeem? Laat Microsoft Azure installeren in het bedrijfssysteem. Neem vrijblijvend contact op met de ICT-specialisten van Advantive. Zij vertellen je meer over Microsoft Advantive en hoe het bedrijf vanaf heden profijt zal hebben van het cloudplatform.

Bron± https://unsplash.com/photos/YI_9SivVt_s