Geneeskunde student ervaring met Modafinil

Ik begon met het nemen van Modafinil op en af tijdens mijn 4e jaar in de universiteit. Ik ben mijn vriendin kwijtgeraakt aan kanker, mijn cijfers kelderden en mijn depressie bereikte een punt waardoor ik niet eens naar veel van mijn lessen ging. Als pre-med student stond ik op het punt om mijn dromen weg te gooien. Ik vond het altijd vreselijk om naar de dokter te gaan, dus ik deed mijn eigen onderzoek (apotheekspecialisatie trouwens) en vond het wonder medicijn ‘Modafinil’.

Voordat ik het heb over de effecten op mij, let op dat ik 86kg weeg, ben atletisch 182cm lang ben. Ik nam 200 mg op de dagen dat ik een opkikker nodig had, 100 mg na wakker worden en 100 mg in de middag zonder enige andere opkikkers zoals koffie.

De eerste voordelen die ik zag waren mijn energie- en motivatieniveaus en mijn productiviteit. Opeens leek zwemmen na het sporten geen probleem. Het op orde krijgen van mijn zaken op med school voor het volgende jaar was een prioriteit. Zaken waren klaar voordat ik rond ging klooien. Uitstelgedrag werd tot een minimum beperkt, tijdverlies werd geëlimineerd. Als ik niet iets had te doen? Dan liet ik iets gebeuren. Ik werd ongelooflijk gemotiveerd om mijn leven op het goede spoor te krijgen. Plotseling is alles een doel, niet een obstakel. Zelfvertrouwen en zelfrespect raakten mij uit het niets.

Er waren voor- en nadelen en dat is het nog steeds, maar voor het grootste gedeelte, zelfverzekerd zijn en het gevoel van een veel zelfrespect is mijn staat met Modafinil voor een tijdje nu. Ik begon mysterieuze gespreksvaardigheden te krijgen ongeveer een week in met Modafinil. Opeens was het maken van grappen en verwijzingen zo natuurlijk als ademen. Oogcontact was sterk, met mannen en vrouwen, vooral met vrouwen. Mensen hebben opgemerkt dat ik een goede gesprekspartner ben. De ontwenningen waren over het algemeen luiheid en depressie (mijn gebruikelijke toestand wanneer ik niet Modafinil gebruik, maar versterkt).

Ik nam 5 dagen Modafinil voor een zware week en het volgende weekend bracht ik mijn tijd door met slapen, eten of Netflix kijken.

Het grootste voordeel voor mij was dat mijn sociale angst verdwenen was. Wat ik ook op mijn gedachte had, ik sprak het uit en mijn sociale sferen verbeterde enorm. Ik kon meer studeren door de euforische effecten en meer efficiënt omdat ik meer gemotiveerd was om te leren. Opmerking: toen ik Modafinil nam, stopte ik met het drinken van koffie, ik dronk geen alcohol, nam geen SSRI/MAO-I’s, ect. De enige andere stoffen die ik bovenop Modafinil nam waren multivitaminen en omega 3, wat niet interactieve neutraceuticals zijn die ik mijn hele leven heb genomen. Wil je Modafinil kopen? Bezoek onze website!